|
توجه: حمله به سایت - نسخه قابل چاپ +- انجمن دانشجویی دانشگاه پیام نور (http://pnuforums.ir) +-- انجمن: ساختمان انجمن (/forum-3.html) +--- انجمن: تابلو اعلانات انجمن (/forum-4.html) +--- موضوع: توجه: حمله به سایت (/thread-5391.html) |
توجه: حمله به سایت - Navid Sharifi - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۳:۰۵ عصر سلام دوستان عزیز سایت انجمن دانشجویی دانشگاه پیام نور تحت حملات " دی داس " قرار گرفته و استفاده از منابع آن به شدت افزایش یافته! ![]() متاسفانه این حملات در طول هفته گذشته هنوز قطع نشده ![]() فکر می کنم سایت انجمن پیام نور در طول فعالیت خود این متجاوز هکر رو خیلی اذیت کرده باشه که تنها راه رو حمله به سایت انجمن دونسته. به هر حال ما با مشکلات موجود ادامه خواهیم داد، قدرتمند تر از همیشـــــــــــه ![]() نمیتونه کاری رو از پیش ببره، خودم یه پا هکرم هااااااااااااااااا ![]() ![]() در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - ghasedak - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۳:۰۹ عصر رییس تو میتـــــــــــــونی ![]() و خسته نباشی از زحماتی که این چند روز کشیدی
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - S.GHOREISHI - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۳:۱۳ عصر مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرگ بر هکر
درود بر نویــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرگ بر ضد فروم درود بر مدیر انجمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - Amir Taherzadeh - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۳:۴۵ عصر عجب هکره الافی بوده ....خدا لعنتش کنه ...ما روداشت از الافی ..در میورد.....ولی مثل اینکه شخصی به نام نوید ستاره ی سایتهای جهان توانست جلوی این هکر بی عرضه را بگیرد ...من به تنهایی از این شخصیت بالا ....و گرانبها تشکر وقدر دانی میکنم...... نوید جان دستت طلا....
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - ShahaB 7 - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۵:۰۶ عصر یه بار تو زندگیمون مدیر شدیما ولی مگه این هکرها میزارن من میگم یک گروه از افراد فعال انجمن رو آماده کنیم بفرستیم خونش و .... الهی خدا نبخشتشون ![]() الهی جز جیگر بگیرند ![]() الهی کامپیوترشون بسوزه ![]() الهی این نوید دهنه اون هارو (.......) کنه ![]() فرمانده نوید من بالشخصه امادگیم رو برای پرواز با هواپیمام اعلام می کنم
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - Navid Sharifi - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۵:۳۵ عصر دیگه واقعا لازمه که بقول سید: تکبیــــــــــــــــــــــــــــــــــر ![]() ![]()
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - radar - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۶:۱۲ عصر باز به انجمن هتک حرمت کردن !!!
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - mohsenonline - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۶:۳۱ عصر استغفرالله عجب زمونه ای شده
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - !AnGeL! - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۸:۴۹ عصر ایول مگه خودشون سایت ندارن اینجا رو هک کنن مگه دستم بهشون نرسه
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - mohsenonline - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۹:۴۳ عصر من نمی دونم چرا آواتر من خود به خود تغییر می کنه حتما از اثرات هکر سایته ![]()
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - tichismor - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۹:۴۸ عصر میگم این هکر چقدر بیکاره اومده سایت ما رو هک می کنه آهاااااااااااااااااااااااای اقای هکر اگه داری این متن رو می خونی بابا برو دنبال یه جایی که برات نون و اب داشته باشه البته اگه بچه ای و داری دست گرمی هک بازی می کنی پیشنهاد می کنم این کار و نکنی آخه نه که تازه کاری نمی تونی سر خورده میشی در آینده هکر موفقی نمی شی عزیز در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - کهکشان - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۱۰:۱۳ عصر اقای مدیر خسته نباشید ![]() ببین تا ما اومدیم یه کوچولو تو انجمن فعال بشیم اومدن هکش کنن ![]() اگه هکر رو پیدا کردین بگین استادارو هک کنه که الان در حال نمره دادنن نه انجمن ما رو در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - Navid Sharifi - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۱۰:۴۷ عصر (۱۳۸۸/۱۱/۱۰ ۰۹:۴۳ عصر)mohsenonline نوشته شده: من نمی دونم چرا آواتر من خود به خود تغییر می کنه حتما از اثرات هکر سایته محسن جان، این بخاطر کش شدن آواتار بوسیله ISP محترم شماس، تقصیر سایت و هکر محترم ما نیست
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - Raha - ۱۳۸۸/۱۱/۱۱ ۰۲:۴۶ عصر ای هکر ایشالا جیز جیگر بگیری ... ایشالا معتاد بشی ... ایشالا بری جهنم ! اگه زنی یه شوهر فقیر و خسیس و معتاد گیرت بیاد اگه مردی یه زن لوس و خنگ و نازا و پرتوقع گیرت بیاد که بری معتاد بشی ... ایشالا خدا هکت کنه
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - ReIhAn BaNu - ۱۳۸۸/۱۱/۱۲ ۰۲:۰۹ عصر اینجاست که باید گفت : ما چاکریم ![]() نوید خداییش ایول داریاااااااااااا........ در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - Navid Sharifi - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳ ۱۲:۱۴ صبح هکـــــــــــــــــــــر ضربـــــــــــــــــه فنـــــــــــــــــــــی شــــــــــــــــــــــد
بالاخره بعد از ساعتها تلاش شبانه روزی تونستیم جلوی حملات به انجمن رو بگیریم، این حملات از طرف هکر های عرب بود البته با توجه به اینکه عربها نفهمن و مفت خور! مطمئنا به افراد خارجی پول میدن تا بصورت گروهی به سایتهاب ایرانی حمله بشه... ![]() خدارو شکر...
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - !AnGeL! - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳ ۱۲:۲۴ صبح دستتون درد نکنه آفرین آخ جون دیگه انجمن بسته نمیشه
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - Navid Sharifi - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴ ۰۹:۰۸ عصر به دلیل اعمال تغییرات گسترده در سیستم امنیتی سایت، احتمالا انجمن از ساعت 12 امشب (14/11/88) به مدت 6 - 7 ساعت بسته میباشد
در پاسخ به: توجه: حمله به سایت - Navid Sharifi - ۱۳۸۸/۱۱/۱۶ ۰۷:۱۸ عصر سلام دوستان بابت بسته بودن انجمن از همتون عذرخواهی میکنم، اون شب انجمن بسته نشد و از شانس بد ما تنظیمات رو به امروز موکول کردن که از شانس بدتر ما! بدلیل سرعت بسیار پایین اینترنت در ایران تاخیر 12 ساعته ای بوجود اومد
|